WOMAN SECRET Gel pentru strangerea vaginului

WOMAN SECRET, crema naturala pentru stramtorarea vaginului
Cod: 102305

Gelul natural WOMEN SECRET pentru refacerea supletii si stramtarea vaginului este secretul femeilor in relatii sexuale de durata. Gelul WOMEN SECRET are o formula naturala, pe baza de extracte din plante, cu efecte excelente in refacerea supletii si strangerea vaginului: Pueraria mirifica, Soya bean, Phaseolus vulgaris si Zea mays. Solutie naturala eficienta, gelul WOMEN SECRET este secretul femeilor pentru a simti si oferi placerea sexuala si in mentinerea farmecului relatiei sexuale.

Gelul natural WOMEN SECRET este un produs erotic remarcabil, prin faptul ca aduce vaginul la marimea initiala, reface lubrifierea intima si creste sensibilitatea vaginului si clitorisului. O cantitate mica din aceasta crema te face sa te simti aproape virgina!

WOMEN SECRET este un produs erotic natural simplu de utilizat, cu eficienta maxima pentru a simti si oferi placere intensa in timplul actului sexual. Aplicati prin masaj delicat o cantitate mica pe peretii vaginali inainte cu 15-30 minute de partida de sex. Pe langa avantajele sexuale oferite, crema naturala WOMAN SECRET este un excelent deodorant intim. Nu se recomanda folosirea in timpul sarcinii.

Contine: 50 ml. Gel excitant made in UE

Preţ: 59,9 lei