SPANISH FLY Herbal capsule afrodisiace

Tabletele erotice SPANISH FLY Herbal sunt un afrodisiac unisex
Cod: 101303

Pilulele erotice SPANISH FLY Herbal sunt un afrodisiac unisex, pe baza de plante, o solutie puternica si eficienta pentru cresterea potentei, erectii puternice si orgasme intense. Capsulele afrodisiace SPANISH FLY Herbal cresc foarte mult taria si durata erectiilor la barbati, cat si dorinta de a face sex si intensitatea orgasmelor la femei.

Formula unica a pilulelor afrodisiace SPANISH FLY Herbal are la baza extracte naturale din plante afrodisiace: Epimedium, Pueraria mirifica, Tribulus terrestris, Glycyrhiza glabra, Panax ginseng, Anethum graveolens si Passion flower. Aceste plante sunt folosite de sute de ani, in medicina traditionala, ca afrodisiace puternice pentru femei si in tratarea disfunctiilor sexuale feminine. De asemeni, pastilele afrodisiace SPANISH FLY Herbal sunt foarte eficiente in tratarea disfunctiei erectile si a ejacularii precoce.

SPANISH FLY Herbal sunt pilule afrodisiace care declanseaza dorinte erotice intense in cuplu si consolideaza orice relatie. Capsulele afrodisiace SPANISH FLY Herbal sunt folosite cu succes de cuplurile din toata lumea, pentru a se bucura de stari de excitare maxima, orgasme multiple si erectii de durata. Luati 1 capsula cu 20-30 de minute inainte de activitatea sexuala. Se recomanda maxim 2 pilule afrodisiace pe zi. 

O cutie contine 20 capsule.

Preţ: 39,9 lei