SEX DROPS picaturi afrodisiace pentru femei

Picaturile afrodisiace SEX DROPS sunt un stimulent sexual ideal pentru femei
Cod: 101307

Picaturile afrodisiace pentru femei SEX DROPS sunt un afrodisiac natural excelent, care stimuleaza rapid libidoul si intensifica senzatiile erotice. Doar cateva picaturi afrodisiace va creeaza rapid o stare de excitare intensa, fara inhibitii sexuale si aveti mai usor orgasme multiple.

Picaturile afrodisiace pentru femei SEX DROPS au o formula concentrata, 100% naturala, ce contine extracte din plante afrodisiace recunoscute pentru eficienta sexuala asupra libidoului si orgasmelor: Pimpinella anisum, Cayenne pepper, Trigonella foenum-graecum, Tribullus terrestris, Eryngium campestre, Verbena officinalis, Anethum graveolens, Epilobium parviflorum, Onopordum acanthium si Hypericum perforatum.

Picaturile afrodisiace pentru femei SEX DROPS sunt cel mai eficient mix afrodisiac natural pentru momentele intime. Ambalat discret, este un cadou dragut si o aluzie pentru persoana iubita. Picaturile afrodisiace pentru femei SEX DROPS au un efect rapid si intens asupra libidoului si intensitatii orgasmelor. Puneti 10-14 picaturi in orice lichid sau sub limba, cu aproximativ 30 de minute inaintea actului sexual. Se amesteca discret in orice fel de lichide, bauturi racoritoare sau slab alcoolice, fara a schimba gustul, culoarea sau mirosul acestora. Se recomanda 1 doza in 24 de ore.

Contine: 20 ml. Afrodisiac pentru femei, made in UE

Preţ: 49,9 lei