Spray si Pilule excitante

Rush Poppers power spray, Rush Poppers herbal spray si tablete afrodisiace naturale pentru erectii puternice si orgasme intense: Spanish Fly, Ciocoline, Cobra, Sexual Desire, Love Sugar zahar afrodisiac

Sex Potion 69 afrodisiac spray unisex

Sex Potion 69 afrodisiac spray unisex

Sex Potion 69 este un spray afrodisiac. Formula concentrata contine extracte care cresc dorinta si placerea sexuala. Atat ca afrodisiace femei cat si la barbati.

Preţ: 54,9 lei

Rush Herbal afrodisiac spray pentru barbati si femei

Rush Herbal afrodisiac spray pentru barbati si femei

Rush Herbal este un spray afrodisiac. Formula concentrata contine extracte afrodisiace, care actioneaza atat la femei cat si pentru barbati. Cresc starea de excitare si placerea sexuala.

Preţ: 67,9 lei

CUPIDRA bautura afrodisiaca instant

CUPIDRA bautura afrodisiaca instant pentru barbati si femei

Concentratul afrodisiac natural CUPIDRA este un afrodisiac unisex foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Intensifica starea de excitare, dorinta de a face sex si orgasmele femeilor, odata cu marirea performantelor sexuale ale barbatilor. Va bucurati amandoi de cele mai intense senzatii erotice traite pana acum!

Preţ: 29,9 lei

SPANISH FLY Herbal capsule afrodisiace

Tabletele erotice SPANISH FLY Herbal sunt un afrodisiac unisex

Pilulele erotice SPANISH FLY Herbal sunt un afrodisiac unisex, pe baza de plante, o solutie puternica si eficienta pentru cresterea potentei, erectii puternice si orgasme intense. Capsulele afrodisiace SPANISH FLY Herbal cresc foarte mult taria si durata erectiilor la barbati, cat si dorinta de a face sex si intensitatea orgasmelor la femei.

Preţ: 39,9 lei

RUSH HERBAL Power spray afrodisiac

RUSH Poppers Power spray este un stimulent sexual natural unisex

Spray-ul afrodisiac RUSH HERBAL Power contine extracte naturale din plante afrodisiace, foarte eficiente pentru cresterea placerii sexuale in cuplu. Efectul afrodisiac al spray-ului RUSH HERBAL Power poppers este rapid si intens. Se foloseste inainte de actul sexual sau chiar inainte de un orgasm. Pe langa stimularea sexuala puternica, are si efect de relaxare a muschilor netezi, vaginali si anali, fiind ideal pentru penetrari profunde.

Preţ: 44,9 lei
Subscribe to RSS - Spray si Pilule excitante