Picaturi afrodisiace unisex

Picaturi afrodisiace naturale pentru barbati si femei, partide de sex pasional in cuplu: Spanish Fly, Love drops, Sex drops, Sex elixir cu arome

Afrodisiace Love Drops picaturi

Afrodisiace Love Drops picaturi pentru femei si barbati

Love Drops sunt picaturi afrodisiace naturale pentru femei si barbati. Afrodisiace puternice, cu formula concentrata.

Formula Love Drops contine extracte afrodisiace naturale din: oat fruit, peppermint leaf, urtica dioica, cinnamon, ginger root si cayene pepper.

Love Drops sunt picaturi afrodisiace care se folosesc simplu si comod!

Preţ: 49,9 lei

Spanish Love Dirty Dancing afrodisiac picaturi

Spanish Love Dirty Dancing afrodisiac picaturi

Din tara pasiunii... legenda Spanish Fly traieste! Transmisa din generatie in generatie, reteta acestui afrodisiac inflacarat.
Va aprinde pasiunea intre tine si partenera. Si starea de sprit pentru a face dragoste.

Spanish Love Dirty Dancing este un afrodisiac sub forma de picaturi, ce se poate administra direct sub limba, pentru a simti aroma incitanta, sau discret, amestecand 15 picaturi in orice lichid. Bauturi racoritoare sau slab alcoolice (fresh, coktail, etc). Astfel nu se va modifica gustul, culoarea sau mirosul acestora.

Preţ: 69,9 lei

Afrodisiac unisex Spanish Love Secrets

Afrodisiac unisex Spanish Love Secrets

Spanish Love Secrets sunt picaturi afrodisiace cu formula concentrata. Contin extracte naturale ce actioneaza eficient. Ca afrodisiac femei creste starea de excitare si placere. Iar la barbati intareste erectia si intarzie ejacularea.
Formula concentrata Spanish Love Secrets contine extracte din plante cu puternic efect afrodisiac.

Preţ: 69,9 lei

Sex on the Beach picaturi afrodisiace unisex

Sex on the Beach picaturi afrodisiace unisex

Sex on the Beach sunt picaturi afrodisiace naturale

Formula puternica va excita si creste dorinta de a face sex, in egala masura, atat pentru femei cat si la barbati.

Sunt suficiente doar cateva picaturi afrodisiace Sex on the Beach. Pentru a simti aceeasi dorinta si placere. Ca si atunci cand ati facut sex pe plaja!

Sex on the Beach contine extracte afrodisiace naturale din Guarana (Paulina cupana) si L-Arginine, un puternic stimulent sexual.

Preţ: 68,9 lei

Hot Orgasm afrodisiace picaturi pentru femei si barbati

Hot Orgasm afrodisiace picaturi pentru femei si barbati

Hot Orgasm sunt picaturi afrodisiace naturale unisex. Eficiente pentru cresterea dorintei si placerii sexuale ambilor parteneri.

Formula Hot Orgasm contine un mix de extracte naturale si vitamine. Plus L-Arginine, un puternic stimulent sexual.

Preţ: 68,9 lei

Cantha Drops Strong afrodisiace cantarina

Cantha Drops Strong afrodisiace cantarina

Cantha Drops Strong sunt picaturi afrodisiace pentru femei si barbati. Formula cantarina imbunatatita.

Formula picaturilor afrodisiace Canta Drops Strong  contine un mix de vitamine. Si L-Arginine, un puternic stimulent sexual.

Picaturile afrodisiace se pot administra direct sub limba. Sau discret, amestecand 5-7 picaturi (adica 1ml) de afrodisiac in orice lichid. Bauturi racoritoare sau slab alcoolice (fresh, coktail, etc). Astfel nu se va modifica gustul, culoarea sau mirosul acestora.

Preţ: 37,9 lei

Guarana Special picaturi afrodisiace naturale unisex

Guarana Special picaturi afrodisiace naturale unisex

Guarana Special sunt picaturi afrodisiace pentru femei si barbati. Contin ingrediente afrodisiace puternice, care cresc rapid dorinta si placerea sexuala.

Picaturile afrodisiace Guarana Special contin in doza zilnica recomandata (9ml): vitamina E 3,15mg, Zinc gluconat 0,882mg, Cafeina 0,9mg si extracte naturale din guarana (Paullinia Cupana) 495mg.

Preţ: 54,9 lei

Spanishfly Desire afrodisiace picaturi unisex

Spanishfly Desire afrodisiace picaturi unisex pentru femei si barbati

Spanishfly Desire sunt picaturi afrodisiace cu formula concentrata. Actioneaza atat ca afrodisiace pentru femei cat si la barbati. Prin cresterea dorintei si placerii sexuale.

Spanishfly Desire este varianta imbunatatita a celebrului afrodisiac. Sunt suficiente doar cateva picaturi afrodisiace.

Deoarece are o formula concentrata, pe baza de extracte naturale si L-Arginine.

Preţ: 27,9 lei

Spanishfly Pasion Intenso afrodisiac picaturi unisex

Spanishfly Pasion Intenso afrodisiac natural unisex

Spanishfly Pasion Intenso sunt picaturi afrodisiace concentrate, care actioneaza atat ca afrodisiace pentru femei, cat si ca afrodisiace pentru barbati.

Picaturile afrodisiace Spanishfly Pasion Intenso au o formula concentrata. Pe baza de extracte naturale si L-Arginine, un puternic stimulent sexual.

Preţ: 27,9 lei

Hot Sex for Man afrodisiac pentru barbati

Hot Sex for men afrodisiac natural pentru barbati

Hot Sex for Man este un afrodisiac natural. Este suficienta o cantitate mica din acest afrodisiac pentru barbati. Deoarece excita puternic. Creste dorinta si performantele sexuale.

Picaturile Hot Sex for Man au o formula concentrata, ce contine extracte din plante afrodisiace: savory leaf si cinnamon bark.

Preţ: 30,9 lei

Drop Sex picaturi afrodisiace pentru femei si barbati

Drop Sex picaturi afrodisiace unisex

Drop Sex sunt picaturi afrodisiace puternice. Actioneaza atat la femei, cat si pentru barbati. Prin cresterea dorintei si placerii sexuale.

Formula concentrata a picaturilor afrodisiace DROP SEX contine extracte din satureja montana.

Picaturile afrodisiace Drop Sex se pot administra discret. Se amesteca 7-15 picaturi in orice lichid, bauturi racoritoare sau slab alcoolice (gen fresh, coktail, etc). Nu se va modifica gustul, culoarea sau mirosul bauturii.

Preţ: 27,9 lei

CUPIDRA bautura afrodisiaca instant

CUPIDRA bautura afrodisiaca instant pentru barbati si femei

Concentratul afrodisiac natural CUPIDRA este un afrodisiac unisex foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Intensifica starea de excitare, dorinta de a face sex si orgasmele femeilor, odata cu marirea performantelor sexuale ale barbatilor. Va bucurati amandoi de cele mai intense senzatii erotice traite pana acum!

Preţ: 29,9 lei

YOHIMBIN Plus picaturi afrodisiace super concentrate

YOHIMBIN Plus picaturi afrodisiace naturale super concentrate

Picaturile afrodisiace YOHIMBIN Plus sunt un afrodisiac foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Intensifica starea de excitare si dorinta de a face sex pentru femei, odata cu marirea performantelor sexuale pentru barbati. Formula super concentrata a picaturilor afrodisiace Yohimbe este un afrodisiac miraculos!

Preţ: 34,9 lei

CANTHARIS Plus picaturi afrodisiace unisex

CANTHARIS Plus picaturi afrodisiace unisex

Picaturile afrodisiace CANTHARIS Plus sunt un afrodisiac natural foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Formula afrodisiacelor cunoscute sub denumirea de cantarina sau cantarida, este imbunatatita cu extracte naturale din cele mai importante plante afrodisiace, pentru eficienta erotica maxima.

Preţ: 34,9 lei

Picaturi afrodisiace SPANISH FLY Herbal max

Stimulent erotic sub forma de picaturi afrodisiace SPANISH FLY Herbal

Picaturile afrodisiace pentru femei si barbati SPANISH FLY Herbal sunt varianta naturala super concentrata a celebrelor picaturi excitante spanish fly. Lasati televizorul si luati cateva picaturi de SPANISH FLY Herbal. Aceasta formula rafinata confera mai multa forta fanteziilor voastre sexuale si o dorinta intensa de sex pune imediat stapanire pe voi. Cu picaturile afrodisiace SPANISH FLY Herbal aveti rapid senzatii intense de dorinta sexuala si partide de sex de neuitat!

Preţ: 29,9 lei

Pagini

Subscribe to RSS - Picaturi afrodisiace unisex