AFRODISIACE pentru Femei

Tablete, picaturi, geluri si spray-uri excitante pentru femei, libido si orgasme intense: Viafem, Ladyagra, Sure Romance, Libido Enhancer, Orgasm drops, viagel, Female RX Oil, Orgasm gel, Orgasm lady, Happy lady, Woman Secret, Sure grip, LibidOn

ViaCymine tablete excitante pentru femei

ViaCymine tablete excitante pentru femei

ViaCymine sunt tablete excitante pentru femei. Formula puternica contine vitamine si afrodisiace naturale, ce cresc starea de excitare si placerea sexuala feminina.

Preţ: 74,9 lei

Desire 2 pilule excitante pentru femei

Desire 2 pilule excitante pentru femei

Desire sunt capsule excitante pentru femei. Formula concentrata contine un mix de vitamine si afrodisiace, ce cresc dorinta si placerea de a face sex.

Preţ: 59,9 lei

Like a Virgin gel stramtarea vaginului

Like a Virgin gel stramtarea vaginului

Like a Virgin este un gel cu formula concentrata, ce va ofera un vagin stramt si reface in mod natural lubrifierea vaginala.

Gelul Like a Virgin este un produs erotic pentru stramtarea vaginului. Va simtiti ca o virgina... cu experienta!

Preţ: 79,9 lei

ViaTight gel pentru stramtare vagin

ViaTight gel pentru stramtare vagin

ViaTight este un gel pentru stramtare vagin. Va veti surprinde placut partenerul cu un vagin stramt, ca prima data!

Gelul ViaTight este un produs erotic remarcabil. Prin actiunea de stramtare vagin, in mod natural. In plus reface sensibilitatea si lubrifierea vaginala.

Preţ: 99,9 lei

Star Orgasm crema excitanta femei

Star Orgasm crema excitanta femei

Crema excitanta Star Orgasm are o formula puternica, ce va ofera stari intense de excitare si orgasm.

Crema Star Orgasm contine extracte naturale din: aloe vera, panax ginseng si ginkgo biloba. Plus ingredienti activi de calitate, specifici produselor cosmetice.

Crema excitanta Star Orgasm se foloseste simplu. Aplicati o cantitate mica pe clitoris si labii. Apoi masati delicat. Cu 10 minute inainte de partida de sex.

Preţ: 89,9 lei

ViaGel gel excitant pentru femei

ViaGel gel excitant pentru femei

Gelul excitant pentru femei ViaGel este un stimulent sexual feminin, care reface in mod natural lubrifierea vaginului si creste placerea sexuala.

ViaGel are o formula concentrata, ce contine extracte naturale din arnica montana si ingredienti de calitate, specifici produselor cosmetice.

Gelul excitant ViaGel se foloseste simplu. Aplicati o cantitate mica de gel pe clitoris si labii. Apoi masati delicat, inaintea partidei de sex.

Preţ: 78,9 lei

Via Sensual ulei excitant pentru femei

Via Sensual ulei excitant pentru femei

Via Sensual este un ulei excitant pentru femei, cu formula de calitate, imbogatita cu 10 uleiuri esentiale. Ce va ofera stari de excitare si orgasme intense!

Acest ulei erotic stimuleaza libidoul feminin. Via Sensual creste sensibilitatea clitorisului, in cel mai delicat mod, provocand senzatii intense de senzualitate si placere.

Preţ: 64,9 lei

Hot Shot crema excitanta pentru femei si barbati

Hot Shot crema excitanta pentru femei si barbati

Crema excitanta Hot Shot va ofera stari de excitare si placeri intense, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Numele acestei creme spune totul: atingere fierbinte. O experienta unica, ce pune focul in venele ambilor parteneri. Pentru ca in amor nu este nimic mai placut decat sa ajungeti impreuna la orgasm.

Cu crema Hot Shot, partidele de sex devin experiente de neuitat. Inca din preludiu, cu mangaieri si atingeri inflacarate, veti trece ca in vis, de la o placere la alta, pana atingeti extazul!

Preţ: 59,9 lei

NimphOrgasmic crema excitanta pentru vagin

NimphOrgasmic crema excitanta pentru vagin

NimphOrgasmic este o crema vagin ce creste placerea sexuala feminina. Formula naturala concentrata va ajuta sa simtiti senzatii intense de excitare si orgasm.

Crema vagin NimphOrgasmic contine extracte naturale din: anbra rosaedora si cananga odorata. Plus ingredienti de calitate specifici produselor cosmetice.

Aplicati o cantitate mica de crema pe clitoris si labii. Apoi masati delicat. Cu 10 minute inainte de partida de sex.

Preţ: 39,9 lei

Extasia gel excitant pentru femei

Extasia gel excitant pentru femei

Gelul excitant Extasia are o formula naturala, cu ingredienti de calitate, care refac lubrifierea vaginului si cresc placerea sexuala.

Extasia are o formula puternica, ce contine ingredienti de calitate specifici produselor cosmetice. Extracte naturale din arnica montana si L-Arginine, un puternic stimulent sexual.

Preţ: 56,9 lei

ClitoriSex gel excitant pentru femei

ClitoriSex gel excitant pentru femei

ClitoriSex este un gel excitant pentru femei. Un produs nemtesc de calitate, care elimina senzatia de uscaciune vaginala si creste placerea sexuala.

Gelul excitant pentru femei ClitoriSex este un stimulent sexual cu actiune rapida. Reface lubrifierea intima. Creste pofta de sex si durata de placere.

Preţ: 49,9 lei

Desire 10 capsule excitante pentru femei

Desire 10 capsule excitante pentru femei

Desire sunt capsule excitante pentru femei. Formula concentrata contine un mix de vitamine si afrodisiace, ce cresc dorinta si placerea de a face sex.

Preţ: 239,9 lei

Crema SURE GRIP pentru refacerea supletii vaginului

Crema SURE GRIP pentru strangerea si refacerea supletii vaginului

Cu crema SURE GRIP pentru strangerea si refacerea elasticitatii vaginului, te simti ca o virgina cu experienta! Crema SURE GRIP pentru femei este un produs erotic remarcabil, prin faptul ca ofera strangerea zonelor vaginale in timpul actului sexual. Va ofera senzatia de tinerete, prin contractia muschilor vaginali care se strang in jurul penisului, odata cu refacerea lubrifierii intime si cresterea starii de excitare si placere a orgasmelor.

Preţ: 79,9 lei

ORGASM GEL excitant pentru femei

ORGASM GEL excitant pentru femei, libido si super orgasme

ORGASM GEL este un gel excitant pentru femeile care doresc placere sporita si orgasme mai intense. Simpla aplicare pe clitoris induce in 5 minute o stare de excitare maxima, pofta de sex si o excelenta stimulare erotica.

Gelul orgasmic pentru femei ORGASM GEL, creste lubrifierea intima, intensifica orgasmele si imbunatateste sensibilitatea vaginala. Simpla aplicare va creste la maxim pofta de sex si durata de placere!

Preţ: 59,9 lei

LOVE SUGAR zahar afrodisiac pentru femei

Zaharul afrodisiac LOVE SUGAR imbunatatit cu ingrediente naturale erotice

Zaharul afrodisiac pentru femei LOVE SUGAR este un zahar imbunatatit cu un amestec concentrat de ingrediente afrodisiace naturale. LOVE SUGAR este cel mai discret si placut mod de a mari rapid dorinta si placerea de a face sex. Zaharul afrodisiac pentru femei LOVE SUGAR stimuleaza la maxim libidoul si intensitatea orgasmelor intr-un mod simplu si eficient.

Preţ: 34,9 lei
Subscribe to RSS - AFRODISIACE pentru Femei