afrodisiace plafar

Sex Potion 69 afrodisiac spray unisex

Sex Potion 69 afrodisiac spray unisex

Sex Potion 69 este un spray afrodisiac. Formula concentrata contine extracte care cresc dorinta si placerea sexuala. Atat ca afrodisiace femei cat si la barbati.

Preţ: 54,9 lei

Rush Herbal afrodisiac spray pentru barbati si femei

Rush Herbal afrodisiac spray pentru barbati si femei

Rush Herbal este un spray afrodisiac. Formula concentrata contine extracte afrodisiace, care actioneaza atat la femei cat si pentru barbati. Cresc starea de excitare si placerea sexuala.

Preţ: 67,9 lei

YOHIMBIN Plus picaturi afrodisiace super concentrate

YOHIMBIN Plus picaturi afrodisiace naturale super concentrate

Picaturile afrodisiace YOHIMBIN Plus sunt un afrodisiac foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Intensifica starea de excitare si dorinta de a face sex pentru femei, odata cu marirea performantelor sexuale pentru barbati. Formula super concentrata a picaturilor afrodisiace Yohimbe este un afrodisiac miraculos!

Preţ: 34,9 lei

Picaturi afrodisiace pentru femei SEX ELIXIR cu arome de banane

Picaturile afrodisiace SEX ELIXIR sunt un stimulent sexual ideal pentru femei

Picaturile afrodisiace SEX ELIXIR sunt un stimulent sexual foarte eficient pentru femei. Traiti intens placerea sexuala cu cateva picaturi excitante de SEX ELIXIR cu arome de banane. O senzatie de caldura si o dorinta de sex deosebit de intensa va cuprinde din interior. Picaturile afrodisiace pentru femei SEX ELIXIR sunt exact suplimentul de care aveti nevoie pentru o noapte de neuitat!

Preţ: 39,9 lei

SPANISH FLY Herbal capsule afrodisiace

Tabletele erotice SPANISH FLY Herbal sunt un afrodisiac unisex

Pilulele erotice SPANISH FLY Herbal sunt un afrodisiac unisex, pe baza de plante, o solutie puternica si eficienta pentru cresterea potentei, erectii puternice si orgasme intense. Capsulele afrodisiace SPANISH FLY Herbal cresc foarte mult taria si durata erectiilor la barbati, cat si dorinta de a face sex si intensitatea orgasmelor la femei.

Preţ: 39,9 lei

RUSH HERBAL Power spray afrodisiac

RUSH Poppers Power spray este un stimulent sexual natural unisex

Spray-ul afrodisiac RUSH HERBAL Power contine extracte naturale din plante afrodisiace, foarte eficiente pentru cresterea placerii sexuale in cuplu. Efectul afrodisiac al spray-ului RUSH HERBAL Power poppers este rapid si intens. Se foloseste inainte de actul sexual sau chiar inainte de un orgasm. Pe langa stimularea sexuala puternica, are si efect de relaxare a muschilor netezi, vaginali si anali, fiind ideal pentru penetrari profunde.

Preţ: 44,9 lei
Subscribe to RSS - afrodisiace plafar