ORGASM Drops picaturi afrodisiace pentru femei

Picaturile afrodisiace ORGASM DROPS sunt un stimulent sexual ideal pentru femei
Cod: 102302

Picaturile afrodisiace pentru femei ORGASM Drops au o formula naturala concentrata, foarte eficienta pentru a obtine rapid stari de excitare sexuala intensa si orgasme nemaiatinse! Toate simturile va sunt ascutite la maxim, simtiti intens fiecare atingere... peste tot. Traiti mai profund fiecare mangaiere si excitarea este la limita... salbaticul joc al iubirii culmineaza cu orgasme explozive!

Picaturile excitante pentru femei ORGASM Drops au o formula pe baza de plante, care va garanteaza cresterea rapida a libidoului, stari de excitare intensa si orgasme profunde. Contine extracte naturale de: Tribulus terrestris, Crataegus monogyna, Onopordum acanthium, Aloe vera si Ginkgo biloba.

Picaturile afrodisiace pentru femei ORGASM Drops sunt solutia delicata si eficienta pentru o viata sexuala implinita. Super stimulent sexual pentru femei, picaturile excitante ORGASM Drops se amesteca discret in orice lichid, bauturi racoritoare sau slab alcoolice, fara sa modifice gustul, culoarea sau mirosul acestora. Puneti 10-15 picaturi in orice lichid sau sub limba, cu aproximativ 30 de minute inaintea actului sexual. Se recomanda maxim 2 doze in 24 de ore.

Contine: 20 ml. Picaturi afrodisiace made in UE

Preţ: 49,9 lei