LIBID On spray stimulent sexual pentru femei

LIBID ON spray excitant, stimulent sexual pentru femei, libido si orgasme
Cod: 102306

Spray-ul excitant LIBIDOn este unul din cele mai eficiente produse naturale pentru a creste placerea in timpul actului sexual. LIBID On este un spray excitant comod de folosit, care stimuleaza intens clitorisul si punctul G, pentru a avea rapid orgasme mai profunde ca oricand.

Spray-ul LIBID On pentru femei are o formula naturala, din extracte de plante, atent selectionate pentru a va oferi imediat stari de excitare sexuala intensa si orgasme multiple. Placerea simtita la fiecare penetrare este amplificata la maxim de formula concentrata a acestui spray excitant revolutionar.

Spray-ul excitant pentru femei LIBID On este cea mai comoda metoda pentru a avea orgasme intense rapid. Formula naturala concentrata asigura imediat cresterea libidoului si o stare de excitare intensa. Contine extracte din plante recunoscute si apreciate pentru efectele excelente in imbunatatirea sanatatii sexuale feminine: Aloe vera, Panax ginseng, Glycyrhiza glabra, Mentha longifolia, Tribulus terrestris si L Arginine. Spray-ul excitant pentru femei LIBID On se pulverizeaza de cateva ori in zona vaginala, cu 10 minute inainte de actul sexual. Pe langa stimularea erotica puternica, are efecte de tonifiere si parfumare a vaginului.

Contine: 30 ml. Spray excitant natural, made in EU

Preţ: 39,9 lei