HUMAN PHEROS Parfum cu feromoni pentru barbati

HUMAN PHEROS Parfum cu feromoni pentru femei barbati
Cod: 108307

HUMAN PHEROS este un parfum de calitate pentru barbati, imbogatit cu feromoni. Feromonii sunt substante biogene emise in mod natural de corpul nostru care stimuleaza puternic atractia erotica intre barbati si femei.

Dorinta de a face sex si instinctele sexuale ale femeilor din apropiere devin de nestavilit dupa simpla inspirare a acestui parfum. Efectele parfumului cu feromoni HUMAN PHEROS sunt rapide si se manifesta prin cresterea dorintei de a face sex si a starii de excitare la femeile din apropiere. Sunteti mai des abordat de femei frumoase si aveti parte de mai multe aventuri sexuale!

Folosit frecvent de barbati, parfumul cu feromoni HUMAN PHEROS creste increderea in propria masculinitate si in fortele proprii de a cuceri femei rapid. Concentratia mare de feromoni din acest parfum barbatesc de calitate actioneaza eficient la fiecare pulverizare, atat pe corp cat si pe haine. Parfumul cu feromoni HUMAN PHEROS are un recipient discret si este usor de transportat si utilizat in orice situatie.

Contine: 30 ml. Parfum cu feromoni made in UE

Preţ: 64,9 lei