CUPIDRA bautura afrodisiaca instant

CUPIDRA bautura afrodisiaca instant pentru barbati si femei
Cod: 101318

Concentratul afrodisiac natural CUPIDRA este un afrodisiac unisex foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Intensifica starea de excitare, dorinta de a face sex si orgasmele femeilor, odata cu marirea performantelor sexuale ale barbatilor. Va bucurati amandoi de cele mai intense senzatii erotice traite pana acum!

Bautura erotica instant CUPIDRA are o formula super concentrata ce contine extracte naturale din 13 plante afrodisiace, cunoscute si apreciate pentru excelenta actiune erotica si excitanta: Barbary Wolfberry fruit 880mg, Glossy Privet fruit 1320mg, Milkvetch root 720mg, Euryale seed 700mg, Asiatic Plantain seed 440mg Eucommia bark 880mg, Rubi fructus 440mg, Schisandrae fructus 660mg, White Mulberry fruit 880mg, Milkvetch seed 880mg, Cnidium fruit 220mg, Epimedium herb 880mg si Cherokee Rose fruit 1100mg. Cantitatea maxima din cele mai eficiente extracte afrodisiace din formula CUPIDRA are efecte erotice intense asupra femeilor si stimuleaza erectia si performantele sexuale a barbatilor, mai puternic decat orice alt stimulent sexual!

Pe langa efectele de excitare erotica intensa a ambilor parteneri, formula super concentrata CUPIDRA va ajuta sa aveti performante sexuale maxime si orgasme intense mai mult decat oricand pana acum!

Continutul plicului de CUPIDRA se dizolva intr-un pahar de apa calda sau rece, sau in orice bautura si se bea cu 10-15 minute inaintea primului act sexual. Singurul lucru care il mai aveti de facut apoi este sa va bucurati de cele mai bune partide de sex din viata dvs. Se recomanda maxim 1 doza in 24 de ore. Deoarece CUPIDRA este un afrodisiac natural foarte puternic, in cazul in care suferiti de boli cronice de inima, probleme grave de tensiune sau in cazul femeilor insarcinate, se recomanda sa consultati medicul sau farmacistul dvs.

Contine: 10 gr. Afrodisiac natural made in UE

Preţ: 29,9 lei