CANTHARIS Plus picaturi afrodisiace unisex

CANTHARIS Plus picaturi afrodisiace unisex
Cod: 101316

Picaturile afrodisiace CANTHARIS Plus sunt un afrodisiac natural foarte puternic, cu rol de crestere a apetitului sexual si a senzatiilor erotice, destinat ambilor parteneri. Formula afrodisiacelor cunoscute sub denumirea de cantarina sau cantarida, este imbunatatita cu extracte naturale din cele mai importante plante afrodisiace, pentru eficienta erotica maxima.

Formula concentrata a picaturilor afrodisiace CANTHARIS Plus are la baza extracte din plante recunoscute si apreciate pentru excelentele efecte erotice. Picaturile afrodisiace CANTHARIS Plus contin extracte naturale din: Sarsaparilla, Sideritis scardica, Ginseng, Ginger, Onopordum acanthium, Ginkgo biloba, Pimpinella anisum, Tribulus terrestris, Mentha, Petroselinum crispum si Anethum greaveolens. Aceste plante sunt afrodisiace puternice, cunoscute si folosite si in medicina traditionala, care stimuleaza intens starea de excitare si senzatiile erotice.

Pe langa efectele de excitare erotica intensa, formula naturala a picaturilor afrodisiace CANTHARIS Plus va ajuta sa aveti performante sexuale maxime si orgasme mult mai intense. Picaturile afrodisiace CANTHARIS Plus se amesteca discret in orice lichid, bauturi racoritoare sau slab alcoolice, fara a schimba gustul, culoarea sau mirosul acestora. Puneti 10-15 picaturi afrodisiace in orice lichid sau sub limba, cu aproximativ 30 de minute inaintea actului sexual. Se recomanda maxim 2 doze in 24 de ore.

Contine: 20 ml. Afrodisiac natural made in UE

Preţ: 34,9 lei